Dalton Installatietechniek B.V.
Projecten

Uiteenlopende Projecten

Van winkel tot fabriek, Dalton is geschikt voor het werk! Hieronder vind u een aantal projecten die succesvol zijn afgerond. Klikt u op de plaatjes voor de bijbehorende website. Ook heeft Dalton weer een aantal nieuwe projecten op touw staan. Deze zijn na afronding te vinden op deze pagina.

Houdt u deze pagina dan ook goed in de gaten want op een dag staat uw project ertussen!

Javastraat Amsterdam

kantoor en opslag witteweg

Uw opslag en kantoor kan prima samen.

Kantoor en opslag zijn tegenwoordig erg belangrijk voor een bedrijf. Zo kunt u ten alle tijden bij uw product en de distrubutie in eigen beheer houden. Zoals wij op de Witteweg in Aalsmeer hebben gerealiseerd. Een bedrijfspand met een bovenverdieping. In de opslagruimte hebben wij voor verwarmin gezorgd. Door middel van een heater wordt de ruimte op tempratuur. Boven de opslagruimte hebben wij een kantoor gecreeërd. Met glazen tussenwanden en daglicht TL-verlichting lijkt het kantoor nog groter. Een prima oplossing om opslagruimte en kantoor samen te voegen tot een geheel.

Vitens Lelystad

Vitens Lelystad

Zuiver en helder drinkwater voor iedereen.

U zou het niet verwachten bij een waterbedrijf, maar ook daar moet een brandinstallatie aanwezig zijn. Dit uitgebreide systeem is officieel van CHUBB Varel maar die huurt Dalton Installatietechniek weer in om de installaties aan te leggen. Ook camera bewaking is zeer belangrijk bij overheidsgebouwen. Door middel van zogehete "Dome" camera's kan het hele terrein op een enkele monitor in de gaten worden gehouden. Aan Dalton de taak om dit systeem aan te brengen en in werking te stellen.

Javastraat Amsterdam

Javastraat amsterdam

Renovatie in de hoogste zin van het woord.

U zou het niet zeggen, maar op de foto links is echt de Javastraat te zien. Nee, wij hebben het straatwerk niet gelegd maar wij hebben wel grotendeels van de huizen gerenoveerd. Begane grond zijn winkelpanden en daarboven tot wel drie woonlagen. Elke woonlaag is een woning. Aan Dalton weer de taak om in deze woningen de elektrische voorzieningen aan te brengen. Het eindresultaat is zelf door u te bekijken. Loopt u eens door de Javastraat en zie hoe de gehele buurt er vooruit op is gegaan.

Heppy Fitness

Happy Fitness

Fitness waar je blij van wordt.

Een prachtige sportschool gelegen in Muziekwijk. Natuurlijk heeft u bij het fitnessen genoeg licht nodig om de vorderingen te bekijken. Dalton Installatietechniek heeft er voor gezorgt dat voor een laag budget de hoogste kwaliteit aan verlichting is geplaatst. Een gloednieuwe groepenkast zorgt ervoor dat u veilig kunt rennen op de loopband zonder het risico van elektrocutie.

Van der Kampsport Almere

Van der Kampsport Almere

Sporten was nog nooit zo intensief.

Een prachtig pand op de hoek langs de Tussenring van Almere Stad. In zilveren letters prijkt de naam van de Kamp sport op de gevel die bij nacht zachtjes wordt aangelicht. Het lijkt net alsof de letters zweven. Dalton heeft er niet alleen voor gezorgt dat er mooie letters belicht worden, ook binnen heeft Dalton Installatietechniek er voor gezorgt dat er niet alleen sfeerverlichting hangt maar ook de hoognodige noodverlichting. Bij noodverlichting behoren ook de groene aanwijsborden voor de vluchtroutes. Dalton zorgt niet alleen voor design maar ook voor veiligheid.

Boathouse Huizen

Boathouse Huizen

Even wegvaren in uw gedachten.

Wie wilt er nou niet uitkijken over een schitterend stukje waterpartij tijdens het werk? Een prachtig hoog design kantoor met alle faciliteiten bij de hand? Een luxe bureau, een design keuken en zelfs een met watervast gestucte wanden badkamer. En na het werk loopt u naar beneden om direct uw boot in te stappen en weg te varen. Dalton heeft dit boothuis voorzien van LED verlichting, elektra, sanitaire voorzieningen en airco. Een pracht om naar te kijken en in te werken.

Noordeinde Landsmeer

Noordeinde landsmeer

Een villa aan het water die zijn weerga niet kent.

U komt na een lange werkdag aangereden bij uw villa. Met 1 druk op de knop en opent u het hek waarna u uw landgoed oprijdt. U parkeert bij het gastenhuis en loopt naar uw imense voordeur met twee openslaande deuren. U komt binnen in uw hal waarna u de woonkamer inloopt met een oppervlakte van 100 vierkante meter. U bent er nog niet, want het loopt nog 30 meter door de diepte in en daarop nog een verdieping. In uw tuin licht een zwembad en deze kijkt uit over het water van Landsmeer. Dalton zorgt ervoor dat de accenten van uw woning worden aangelicht, uw televisie in elke hoek van het huis aan te sluiten is evenals uw computer. Een meterkast met 21 groepen zorgt ervoor dat alles netjes beveiligd is tegen kortsluiting en binnen is de sfeer zeer aangenaam door de vele ingebouwde spots die u vanaf elk punt in de woning kunt bedienen. Een droom? Niet als u het laat aanleggen door ons.

Boathouse Huizen

De Vier Engelen

Even hemels bijkomen.

Een nieuw Grand Café in Lelystad is geopend. Het twee verdiepingen tellende Café is uitgevoerd met luxe design verlichting en interieur. D.m.v 3-Fase railen kan er in een oogwenk een nieuw lichtplan worden gecreërd. Met bas speakers in de banken weggewerkt en Mid speakers hangend in de lucht word de sfeer aangestuurd door hedendaagse muziek. Led verlichting en indirecte verlichting verzorgen de algehele sfeer van een luxe maar comfortabele Grand Café.

Noordeinde Landsmeer

Jantjes verjaardag

Toch even een sigaretje in de horeca?

Bij Jantjes Verjaardag kan dat! Ondanks het rookverbod in de horeca, is ermee toegestemd dat er een aparte ruimte voor de rokers mag worden aangebracht. Deze moet wel voorzien zijn van zeer hoge afzuiging en luchtzuivering d.m.v. carbonfilters. Voor de rest mag de ruimte naar eigen smaak worden ingericht. Dus aan Dalton de taak om er met ledverlichting aan de gang te gaan en te zorgen voor de aansluitingen van ventilatie en filtering.